DESPRE NOI

Ce inseamna Electro-Flux?

SC Electro-Flux SRL este o companie romaneasca, care are capital 100% privat si al carei domeniu de activitate este reprezentat de importul si distributia unei game largi de produse.

 

Pentru a intelege mai bine activitatea noastra, va precizam ca avem un portofoliu vast care include: echipamente electrice, feronerie, scule, lavabile, echipamente de incalzire, echipamente solare, instalatii sanitare, instalatii de alimentare si de evacuare a apei, amenajari interioare, termosisteme, fitinguri si teava de cupru, PVC, PP, PEHD, PPR.

 

Politica noastra este una foarte simpla: satisfacerea nevoilor clientilor nostri prin servicii complete si integrate – de la produse de calitate, la preturi accesibile, de la consultanta tehnica, la livrare la domiciliu si oferte speciale. In tot acest timp urmarim cu interes tendintele pietei pentru a oferi mereu produse inovatoare.

 

Astfel, dorinta noastra de crestere, dezvoltare si de imbunatatire constanta a serviciilor ne-a adus parteneriate de care suntem mandri.

MISIUNE

Sa oferim clientilor nostri produse si servicii la cele mai inalte standarde profesionale si de calitate;

 

Sa satisfacem asteptarile clientilor, bazandu-ne pe experienta si profesionalismul castigat;

 

Sa ne respectam angajamentele catre toti partenerii nostri, fiind un sprijin de incredere pentru ei.

VALORI

Incredere – promovam o relatie deschisa cu clientii nostri;

 

Respect – fata de nevoile, opiniile, valorile si deciziile clientilor nostri;

 

Responsabilitate – in toate actiunile intreprinse alaturi de parteneri;

 

Confidentialitatea informatiilor – in toate relatiile noastre de afaceri;

 

Lucrul in echipa – ne ofera perspective si solutii diverse;

 

Integritate si onestitate – in activitatea noastra profesionala.

MESAJ CEO

Mai intai trebuie sa vrei, pentru ca apoi sa poti

Business-urile nu sunt altceva decat un exercitiu de vointa. Daca iti doresti ceva cu adevarat si daca iti canalizezi intreaga energie pentru acest proiect, vei avea parte de progres.

 

In ceea ce priveste Electro-Flux, ceea ce ne-am propus noi este ca prin calitate, dinamism si inovare, sa fim printre liderii pietei de instalatii termice/apa/gaz si sa oferim produse si servicii de inalta calitate.

 

Ne bazam pe o atitudine constant dinamica si axata pe inovare, dar si pe respectarea nevoilor clientilor nostri.

ISTORIC

Povestea Electro-Flux

Societatea a luat fiinta in anul 2002, din initiativa unor antreprenori care si-au dorit sa isi puna in valoare cunostintele si experienta. Iar prin dedicare si investire constanta, Electro-Flux a reusit sa-si extinda activitatea. In prezent, deserveste clienti din 14 de judete: Dolj, Olt, Mehedinti, Gorj, Hunedoara, Caransebes, Timis, Arad, Alba, Mures, Valcea, Arges, Teleorman, Sibiu, prin intermediul retelei de distributie si a magazinelor proprii.

 

De la infiintare si pana in prezent, scopul urmarit a fost acela de a ajunge unul dintre cei mai importanti furnizori pentru piata romaneasca, prin oferirea unor produse de inalta calitate, care sa respecte toate standardele in vigoare la nivel european.

REPERE DIN LUMEA ELECTROFLUX

Ce inseamna Electro-Flux? Am creat o galerie speciala care sa va ajute sa va dati seama mai usor.

Setări cookie box